Beginpagina > Affiliates

Begin je online aankoop hier en Stichting Ayubowan ontvangt van de webshop een klein bedankje, waarmee we weer meer projecten kunnen steunen!

 

Stichting Ayubowan is volledig afhankelijk van uw steun! Alle kinderen die dankzij Stichting Ayubowan naar school kunnen zijn afhankelijk van financiële steun. Gelukkig kan dit naast het schrijfouderschap ook door online te winkelen.

Dit kan via zogenaamde affiliates. Als je via onze site naar een webshop gaat en daar een aankoop doet, ontvangen wij als beloning een kleine bijdrage. Dit kost jou niets meer en levert ons extra inkomsten op.

Lijst van affiliates

Van mobiele abonnementen tot kleding, van boeken tot reizen, van bloemen tot woonaccessoires. Kortom, we hebben een bijzonder uitgebreide lijst van internetwinkels die zijn aangesloten op een affiliates programma. Je vindt ze aan de rechterkant van deze pagina.

Via de zoekfunctie kun je de naam of een trefwoord intypen, dan worden automatisch resultaten getoond die beschikbaar zijn. Doe je regelmatig online aankopen en staat jouw favoriet er niet tussen? Laat het ons weten, dan zoeken wij uit of we die shop mogen toevoegen.

Prijsvergelijkers

Wij bieden ook een aantal vergelijkers aan, waarmee u voor verschillende onderwerpen zelf heel gemakkelijk en snel het aanbod kunt vergelijken. Denk aan wintersport, zonvakanties en energie.
De volgende vergelijkers kunt u bij ons gebruiken: