Beginpagina > Help een kind

Stichting Ayubowan kent verschillende manieren om kinderen en ouderen in Sri Lanka, die het slecht getroffen hebben (financieel) te steunen. Je kunt op verschillende manieren een kind in Sri Lanka en Haïti helpen:

  • Via persoonlijk contact met een schrijfkind / bejaarde (als schrijfouder)
  • Via een bijdrage aan het studiefonds
  • Via een (jaarlijkse) donatie (deze vorm wordt vaak in combinatie met de voorgaande mogelijkheden gekozen, omdat vanuit deze bijdrage de vaste kosten worden betaald, zoals de hoge bankkosten)
  • Sponsoring

Iedereen die actief is binnen Stichting Ayubowan stelt zich belangeloos beschikbaar. Dankzij dit vrijwilligerswerk kunnen wij onze vaste kosten op maximaal 5% houden en deze overheadkosten betalen we in eerste instantie uit de jaarlijkse donaties. Op deze manier komt je financiële steun aan je schrijfkind 100% op de juiste plek terecht. De persoonlijke hulp aan kinderen is de basis van onze stichting. Dankzij het persoonlijke contact weet een kind dat er iemand ver weg, om hem/haar geeft.

Dankzij onze ANBI status als goed doel, kan je donatie volgens de geldende belastingregels als gift worden gezien.

Je kunt ook kiezen voor een periodieke gift. Dan leg je je (maandelijkse of jaarlijkse ) gift voor 5 jaar vast en profiteer je maximaal bij je belastingaangifte. Lees hier meer over het vastleggen van de periodieke gift.

Help een kind in Sri Lanka of Haïti en meld je nu aan. Of wil je eerst persoonlijk contact voor meer informatie of vragen? Vul dan het contactformulier in of bel het telefoonnummer bovenaan deze site.