Beginpagina > Over Stichting Ayubowan > Het beleid en de identiteit van Stichting Ayubowan

De identiteit van Stichting Ayubowan.

Onze identiteit wordt gevormd door de kleine, krachtige organisatie van een enthousiaste groep vrijwilligers. Wij geloven dat een combinatie van financiële en emotionele steun tot een beter resultaat leidt.

Ons bestaan is ontstaan door de financiële en emotionele nood in het onderwijs van Sri Lanka en door de behoefte van mensen om deze nood te ledigen en zo structureel de helpende hand te bieden.

Voor wie bestaat Stichting Ayubowan?

Stichting Ayubowan stelt zich als doel om ondersteuning te bieden om de levenskwaliteit van de inwoners van Sri Lanka te verbeteren. Dit doen we voornamelijk door kinderen de ruimte en de kans te bieden zich goed te ontwikkelen. Zodat deze kinderen zelf in staat zijn een bestaan op te bouwen.

Daarnaast ondersteunt Stichting Ayubowan projecten die de soms moeilijke levensomstandigheden van ouderen in Sri Lanka & Haïti verbeteren.

Wat brengt de toekomst Stichting Ayubowan?

Stichting Ayubowan werkt aan verbeterde levensomstandigheden in Sri Lanka & Haïti. Het ultieme doel van onze stichting zal ten alle tijden zijn om onze hulp te kunnen stoppen. Echter blijft dit voorlopig een toekomstdroom.

Stichting Ayubowan gelooft in het opbouwen van een land vanuit de jongste generatie. Daarom blijven wij kinderen tot en met 18 jaar ondersteunen in educatie. Kinderen helpen zich te ontwikkelen zodat zij zelf in staat worden gesteld een bestaan op te bouwen. Ook in deze levensfase ondersteunt Stichting Ayubowan waar dat nodig is.

Wat maakt Stichting Ayubowan uniek?

Stichting Ayubowan combineert financiële en emotionele steun. Deze combinatie is in de ogen van Stichting Ayubowan de basis voor een gezonde educatie voor een kind.

Daarnaast werft Stichting Ayubowan haar fondsen op een unieke manier, namelijk door mensen direct te laten zien waar het gedoneerde geld terecht komt. Donateurs van onze stichting kunnen dus zelf kiezen wat er met hun geld gebeuren moet!

Tot slot werken er bij Stichting Ayubowan enkel vrijwilligers. Hierdoor is het voor ons mogelijk om de kosten ontzettend laag te houden waardoor wij bijna al het donateursgeld rechtstreeks voor onze doelstellingen kunnen gebruiken.