Beginpagina > projecten > Aanschaf speeltoestellen voor Sahana Organization Homagama (Project 2014-14 FLASH)

Aanschaf speeltoestellen voor Sahana Organization Homagama (Project 2014-14 FLASH)

Tijdens ons werkbezoek eerder dit jaar kwamen we bij de Sahana Organization, een project welke wij van Stichting Projecten FLASH hebben overgenomen. Daar zagen we dat hier nagenoeg geen speelgoed voor de kinderen aanwezig was, of sterk verouderd, waardoor het gevaarlijk voor de kinderen is hier gebruik van te maken.

Er is dan ook besloten de aanvraag voor speeltoestellen te honoreren. De reden hiervoor is dat de kinderen in ieder geval ook wat vertier moeten hebben wat weer bijdraagt aan een solide basis voor schoolgaande kinderen en op deze manier kunnen zij spelenderwijs de vaak schrijnende thuissituatie (mits er überhaupt een thuissituatie is) even vergeten. Dit alles draag bij aan onze doelstellingen zodat ook de kansarme kinderen uit dit gebied in Sri Lanka op een goede en menswaardige manier een basis kunnen leggen voor een goede toekomst.

De huidige status is dat het project volledig is afgerond waardoor er weer een mooie en vooral veilige situatie voor de kinderen is gecreëerd. Uiteraard is het project ook financieel gecontroleerd en zijn alle afrekeningen akkoord bevonden.

Hieronder een aantal foto’s van de oude alsook de nieuwe situatie waaruit valt op te maken hoe fijn het is voor een kind om even de dagelijkse schrijnende situatie te kunnen vergeten…..

De totale kosten voor dit project uitgekomen op LKR 70.000, wat overeenkomt met ongeveer €430.

We zijn Trienke en haar sponsors dan ook zeer erkentelijk voor deze donatie waardoor we de kinderen in Homagama een goede en veilige speeltuin en ander klein speelgoed kunnen bieden.

Wil jij de kansarme kinderen in Sri Lanka ook helpen? Maak dan je gift over op IBAN NL33INGB0003 961585 t.n.v. Stichting Ayubowan. Dan zorgen wij ervoor dat je gift op de juiste plek komt!

Alvast hartelijk dank!