Beginpagina > projecten > Plaatsen hekwerk op verhoging op 1e etage nieuwe school (Project 2010-27)

In de eindrapportage van project 13B, reconstructie schoolgebouw in Jaffna, was er al aangegeven dat er qua veiligheid nog een hek moest worden geplaatst op de verhoging op de eerste etage, zodat de kinderen daar niet vanaf kunnen vallen. Inmiddels heeft het bestuur besloten dit als nazorg nog uit te voeren, zij het wel onder een ander projectnummer.

Om die reden is er aan het hoofd van de Little flower preschool gevraagd een offerte te leveren, zodat we dit als nazorg kunnen uitvoeren. Onderstaand de foto waaruit is op te maken dat het daadwerkelijk een gevaarlijke situatie is en de kinderen eenvoudig van de verhoging kunnen vallen.

De status van dit nazorg project is dat het dus door het bestuur is goed gekeurd en het contract inmiddels getekend uit Sri Lanka is terug gekomen. Om die reden is dan ook de betaling gedaan. Om transactiekosten uit te sparen is het geld tezamen met het poolgeld naar Sri Lanka gestuurd.

Inmidels kunnen we melden dat het hek is geplaats. Het is van een zeer goede kwaliteit en is erg professioneel geplaatst. Tijdens mijn bezoek (Gabriël Koetsier) aan Jaffna, heb ik een aantal foto’s gemaakt waarop goed is te zien dat dit project is afgerond. Onderstaand dus de foto’s van de oude én de nieuwe, nu veilige situatie, zodat de kinderen niet van de verhoging af kunnen vallen.

De totale kosten van dit hekwerk zijn LKR 36.158, met de huidige wisselkoers is dit € 250.