Beginpagina > projecten > Renoveren ramen en kozijnen bij tehuis in Maharagama (Project 2012-12)

Renoveren ramen en kozijnen bij tehuis in Maharagama (Project 2012-12)

Enige tijd geleden ontvingen wij via één van onze contactpersonen een aanvraag voor hulp uit Maharagama. Hierin werd aangegeven dat de leefomstandigheden van de kinderen verre van ideaal zijn. De ruimten waar de kinderen gebruik van maken zijn op diverse punten sterk verouderd en vervallen.
Het verzoek is dan ook wij de reparatie aan de ramen en kozijnen, het binnen schilderwerk als gevolg van de reparaties, alsook de aanschaf van een toiletdeur willen financieren.

Zoals aangegeven zijn alle ramen gebroken en alle kozijnen verrot van de Apostolic Carmel school. Dit betekent dat het convent hierdoor onvoldoende bescherming voor de kinderen die er leven biedt. Door de reparaties van de ramen, de kozijnen en de plaatsing van een deur in de toilet die door de kinderen wordt gebruikt vindt een enorme verbetering van de leefomstandigheden van de kinderen plaats. Klink luxe, echter lopen de kinderen op blote voeten en dagelijks vallen er stukken glas en zelfs delen van ramen naar beneden en dat is echt gevaarlijk!

De reden dan Stichting Ayubowan heeft besloten de Apostolic Carmel school in Maharagama te ondersteunen is gelegen in het feit dat alle vereiste reparaties in het belang van de kinderen zijn en dus de basale leefomstandigheden in positieve zin beïnvloeden. Dergelijke zaken vallen dus onder de doelstellingen van onze stichting.

De onderstaande foto’s laten de huidige en erg gevaarlijke situatie zien, maar vanzelfsprekend ook het eindresultaat. Overigens ontdekten we dat ook het schilderwerk aan de buitenkant ook hoognodig moest gebeuren. En dat hebben we via project 2012-15 toegekend.