Beginpagina > projecten > Studiefinanciering voor de St. Mary’s school in India (STF-001)

Studiefinanciering voor de St. Mary’s school in India (STF-001)

Het studiefonds is ontstaan naar aanleiding van een vraag vanuit Sri Lanka. Hoewel het onderwijs in Sri Lanka gratis is, zijn er aan het volgen van de lessen enkele voorwaarden verbonden waaraan kinderen van zeer arme ouders niet kunnen voldoen. Behalve het feit dat een kind dat naar school gaat, geen bijdrage kan leveren aan het gezinsinkomen, moeten er kosten worden gemaakt voor de aanschaf van kleren en schoolspullen.
Jarenlang hebben we de kansarme kinderen ondersteund bij het behalen van hun basisopleiding.

Aangezien we onze focus hebben gelegd op Sri Lanka en de groep sponsors voor India enorm is geslonken is in goed overleg besloten dit studiefinanciering programma te beëindigen. We willen iedereen dan ook enorm bedanken voor de afgelopen jaren bij de ondersteuning van deze groep Indiase kinderen. We hebben hier echt het verschil kunnen maken voor vele jaren!

Natuurlijk hebben weenkele foto’s van de kinderen die aan dit studiefinanciering programma hebben deelgenomen geplaatst.

De totale kosten voor dit studiefonds zijn € 1.500 per jaar per jaar geweest en werden door onze studiefinancierders bekostigd.

Nogmaals enorm bedankt voor uw steun in India.