Beginpagina > publicaties

Secretarieel jaarverslag 2013

2013 was een jaar met veel veranderingen. Een nieuwe voorzitter, twee aftredende bestuursleden en twee nieuwe bestuursleden. Dat betekende ook veel verkennen, van elkaar, thuis worden in de materie en bekijken of iedereen dezelfde kant op wil en ondertussen toch al vast vol gas vooruit.

In 2014 zullen we pas echt met de strategie gaan beginnen. In 2013 hebben we vooral vaart gemaakt met een aantal dringende aandachtspunten.

Dit secretarieel jaarverslag 2013 is voor de laatste keer samengesteld door Ton Langhout. Met ingang van maart 2014 is hij tot adviseur van het bestuur benoemd.

Gabriël Koetsier

Secretarieel jaarverslag 2012

Als schrijver van een jaarverslag ervaar je hoe snel een jaar voorbij gaat. Natuurlijk had dit jaarverslag eerder moeten verschijnen, maar de eerste 2 maanden verbleef ik op Sri Lanka om de Hollandse winter te ontlopen en vele tehuizen van onze Stichting te bezoeken. Vooral dit laatste was een feest. We hebben heel veel dankbare kinderen ontmoet die dankzij de hulp van onze schrijfouders en donateurs alles op alles zetten om de armoedeval waarin ze geboren zijn, te ontsnappen. Het zijn deze ontmoetingen die ons stimuleren verder te gaan.

Ton Langhout