Beginpagina > publicaties

Werkbezoek 2016

De voorbereidingen voor het werkbezoek van 16 januari 2016 tot en met 6 februari 2016 zijn nog steeds in volle gang. We zijn druk bezig alle vragen te inventariseren van contactpersonen, schrijfouders, donateurs etc. welke vervolgens is een apart document per tehuis worden opgenomen zodat we een zeer goed en uitgebreid verslag per tehuis kunnen […]

Werkbezoek 2014

Iedere twee jaar gaan een aantal bestuursleden naar Sri Lanka om ter plaatse alle lopende projecten en tehuizen te bezoeken. Alle schrijfkinderen komen op de foto, zodat de schrijfouder een recent beeld ontvangt. En ook de financiën worden gecontroleerd. Lees hier het verslag van het bezoek van 2014, dat in een aantal fases en door meerdere personen heeft plaatsgevonden.

Werkbezoek 2012

Iedere twee jaar leggen twee bestuursleden een werkbezoek af, waarbij ze alle tehuizen, lopende en onlangs afgeronde projecten bezoeken. Een uitgebreid verslag over het werkbezoek van 2012 aan Sri Lanka doen ze dagelijks voor iedereen die geïnteresseerd is. Vaak beleven ze vele avonturen en komen er mooi anekdotes bij. Ook een fotoverslag ontbreekt niet.