Beginpagina > publicaties > Aanmeldformulier project voor financiële steun voor contactpersonen

Door het persoonlijke contact met Sri Lanka kan het gebeuren dat je nood signaleert en dit door middel van een project wilt gaan financieren. Via een eigen georganiseerde actie kunnen de benodigde gelden worden verzameld, waarmee je dus ook zelf de financiering betaalt. Stichting Ayubowan zorgt er dan voor dat alles volgens de regels gaat, controleert de projecten en zorgt ervoor dat het geld op de juiste plek terecht komt.

Maar je kunt ook een project aanmelden waarbij het bestuur gaat beoordelen of het aan de criteria voldoet en waarbij we een sponsor gaan zoeken. Dit kan een bedrijf zijn of een particulier die het project aanspreekt. En soms past het bij een van de Fondsen die we in ons beheer hebben.

Om in aanmerking te komen voor projecthulp, dient een project aan een aantal voorwaarden te voldoen en kent Stichting Ayubowan een stroomschema zodat je zelf eerst kunt bekijken of jouw voorstel in aanmerking komt In de procedure  staat de werkwijze beschreven. Voor contactpersonen is een speciaal aanmeldformulier project dat ze kunnen gebruiken voor een aanvraag voor hun eigen tehuis. Ben je geen contactpersoon maar wil je wel een project aanmelden? Vul dan het contactformulier in, dan bekijken we graag de mogelijkheden.

Kortom we bieden je alle mogelijkheden om mee te helpen de situatie in Sri Lanka te verbeteren.