Beginpagina > publicaties > Werkbezoek 2016

De voorbereidingen voor het werkbezoek van 16 januari 2016 tot en met 6 februari 2016 zijn nog steeds in volle gang.

We zijn druk bezig alle vragen te inventariseren van contactpersonen, schrijfouders, donateurs etc. welke vervolgens is een apart document per tehuis worden opgenomen zodat we een zeer goed en uitgebreid verslag per tehuis kunnen maken.

Dit bezoek zal worden uitgevoerd door Gabriël Koetsier (voorzitter) en door Ton Langhout (erelid en oud secretaris). Daarnaast is er ook een contactpersoon op Sri Lanka die mee gaan tijdens het bezoek in het Oosten van Sri Lanka. We zijn hen dan ook zeer erkentelijk dat ze tijdens hun vakantie zich belangeloos inzetten voor de controle.

Het wordt een enorm vol reisschema zoals het er nu naar uitziet worden er dit keer 21 tehuizen en projecten bezocht.

Het reisschema is uitgekristalliseerd, de slaaplocaties zijn gereserveerd en de tehuizen zijn inmiddels van ons bezoek op de hoogte gebracht.

Zoals wellicht bekend wordt een werkbezoek periodiek uitgevoerd. Tijdens dit bezoek wordt de administratie van onze tehuizen op locatie gecontroleerd, worden de (uitgevoerde) projecten bezocht en ook ontmoeten wij dan alle lokale contactpersonen, zodat alle “neuzen weer dezelfde kant op staan”.
Verder hebben enkele tehuizen een nieuw contactpersoon waar nog extra aandacht aan moet worden geschonken omdat de taken nog niet voor de 100% correct door hen worden gedaan.

Klik hier voor het routeschema

Klik hier voor de te bezoeken locaties

Wij melden ons begin januari 2016 opnieuw op deze plek met nog meer nieuws over het werkbezoek maar in de tussentijd gaan de voorbereidingen gewoon door.

Zoals gebruikelijk wordt tijdens het werkbezoek nagenoeg iedere dag op de website www.ayubowan.waarbenjij.nu een verslag gemaakt zodat onze werkzaamheden kunnen worden gevolgd.