Beginpagina > publicaties > Werkbezoek 2014

Zoals wellicht bekend wordt een werkbezoek periodiek uitgevoerd. Dan wordt de administratie van onze tehuizen op locatie gecontroleerd, worden de (uitgevoerde) projecten bezocht en ook ontmoeten wij dan alle lokale contactpersonen, zodat alle “neuzen weer dezelfde kant op staan”.
De reis- en verblijfskosten zijn voor eigen rekening van de bestuursleden.

Het werkbezoek van 2014 is ditmaal in delen uitgevoerd. Doordat we voor het eerst te maken hebben met FLASH Projecten die allemaal moeten worden bezocht is besloten dat een aantal bestuursleden en een contactpersoon tijdens hun vakantie eind 2013 begin 2014 ook al een deel van de bezoeken voor hun rekening neemt. Het is bijzonder fijn dat zij dit in hun vakantie hebben willen doen, want hierdoor is het mogelijk geweest om toch alle tehuizen en projecten te bezoeken.

Het officiële bezoek is van 22 maart tot en met 12 april 2014 uitgevoerd door Gabriël Koetsier (voorzitter) en Bert Krijger (Projecten & Fondsenwerving). Alle vragen zijn geïnventariseerd van zowel de schrijfouders, donateurs etc. Deze zijn in een apart document per tehuis opgenomen zodat een zeer goed en uitgebreid verslag per tehuis gemaakt kon worden.

Tijdens een privé vakantie van onze contactpersonen Bert en Bea zijn eind 2013 de volgende tehuizen gecontroleerd: Hanwella, Kurunegala, Magonna, Maharagama en Polgahawela.

Het noorden is eind 2013 bezocht door onze contactpersonen Wim en Angela Koetsier die te tehuizen en projecten in Jaffna, Karaveddy, Atchyvely en Vavuniya hebben bezocht.

Onze penningmeester Pieter Beltman is begin februari eveneens voor een privé reis naar Sri Lanka geweest en heeft ook enkele tehuizen en projecten bezocht en gecontroleerd. Dit waren: Gampola, Ja-Ela, Kotahena en Yatiyanthota.

De overige tehuizen zijn tijdens het offiële bezoek door Gabriël en Bert bezocht in maart en april.

Hieronder staat zowel ons routeschema (Reisschema 2014) alsook de te bezoeken locaties (Tehuizen te bezoeken 2014).

Bekijk hier de Routekaart van het werkbezoek van 2014
Bekijk hier het Reisschema van het werkbezoek van 2014

Het volledige verslag is te vinden op  www.ayubowan.waarbenjij.nu.

Via de link hieronder is het reisverslag als pdf te downloaden om het op je gemak te kunnen lezen.