Beginpagina > vormen-van-hulp > Neem een schrijfkind

Pay Pal

Bankoverschrijving

Wilt u doneren? Wij ontvangen uw gift graag op:

NL36ABNA0621784850
t.n.v. Stichting Ayubowan
o.v.v. : ''geef het projectnr of bestemming aan''
Amersfoort
ABN AMRO

Een schrijfkind is de basis van onze stichting. Hiermee begon het allemaal nadat Scheherezade een oproep plaatste in de Libelle in 1978. Deze vorm van hulp is heel persoonlijk. Je steunt het kind financieel én je schrijft met ze. Het schrijfkind stuurt jou ook 2x per jaar iets toe.
Wij controleren tijdens het tweejaarlijks werkbezoek van elk schrijfkind het bankboekjes zodat je er 100% op kunt vertrouwen dat je gift op de juiste plek terecht komt.

Wil je schrijven met een klas, een school, of als echtpaar, met een afdeling, of met het hele bedrijf? Iedereen die het leuk vindt om af en toe een berichtje te sturen naar Sri Lanka kan een schrijfkind steunen. Wij noemen het schrijfouders, maar je kunt natuurlijk ook een schrijfklas, schrijfoom, schrijftante, schrijfbedrijf, schrijfcollega’s zijn. Zo lang het maar draait om je sponsorkind, zijn alle vormen mogelijk 🙂 .

Er wachten nog meer dan 100 kinderen op schrijfouders. Help je met ons mee? Je maakt een kind in Sri Lanka dan enorm blij en ons bijzonder trots.

Met uw financiële bijdrage helpt u rechtstreeks uw persoonlijke schrijfkind aan een beter bestaan! Als schrijfouder blijft u persoonlijk in contact met het schrijfkind dat u steunt. Correspondentie met u schrijfkind vindt plaats in het Engels. Mocht u vertaling nodig hebben dan is dat zeker mogelijk!

*
*
*
*
 - 
*
*