Beginpagina > vormen-van-hulp > Word jaardonateur!

Pay Pal

Bankoverschrijving

Wilt u doneren? Wij ontvangen uw gift graag op:

NL36ABNA0621784850
t.n.v. Stichting Ayubowan
o.v.v. : ''geef het projectnr of bestemming aan''
Amersfoort
ABN AMRO

Met de donatie van een jaardonateur worden de overheadkosten betaald, waaronder het grote bedrag aan bankkosten. Op die manier komen giften aan schrijfkind, studiefonds en projecten volledig op de juiste plek terecht. Al jarenlang houden we onze overheadkosten beneden de 5%. Daar zijn we bijzonder trots op en we doen er alles aan om dit zo te houden. Ondanks de stijgende bankkosten.

Word daarom jaardonateur vanaf slechts € 15,- per jaar. Je helpt dan mee de overheadkosten laag te houden en natuurlijk ontvang je dan ook twee keer per jaar ons donateursblad thuisgestuurd.

Alle vrijwilligers werken volledig belangeloos. En we zijn er trots op dat we de overheadkosten beneden de 5% weten te behouden. Wel wordt het door de steeds hogere internationale bankkosten erg lastig. Help daarom mee om de vaste lasten vanuit dit aparte potje te kunnen betalen, zodat we de giften aan schrijfkinderen, projecten en studiefonds volledig kunnen overmaken. Veel schrijfouders en studiefondsfinancierders zijn daarom ook jaardonateur.

Maar je kunt ook alleen donateur zijn. Als donateur bepaal je zelf je jaarlijkse bijdrage, met een minimum van € 15.-. Help je ook mee?

Namens ons allen alvast heel hartelijk dank voor je steun!

*
*
*
*
 - 
*
*